Waar is Franky? 08/10: Deel 3

Goeiemorgen! Ik ben Franky en vandaag kan je opnieuw samen met mij op zoek gaan naar de plaats waar ik me heb verstopt.

Bekijk dit filmpje goed! Weet jij waar ik ben? Dan ben je alvast op de juiste weg om een heerlijk ontbijt te winnen.

Weet je nog niet goed hoe onze wedstrijd werkt? Dan kan je alle informatie bekijken via deze link!

Maak je filmpje van max. 30 seconden, waarin je het voorwerp dat Franky heeft vermeld zo creatief mogelijk gebruikt. Elke dag wordt het leukste filmpje door onze vakjury uitgekozen. Die persoon maakt dan kans in het weekend om de weekprijs in de wacht te slepen!

Veel succes! Delen mag!

Of bekijk deze aflevering via ons Youtube, Facebook of Instagram kanaal.

Vertel Ons Wat Je Denkt
15Like13Love11Haha13Wow0Verdriet1Boos

0 Reactie

Geef een reactie