SenTeVee.be gaat van start!

Blog  Nieuws

We hebben jullie lang in spanning laten wachten. Maar het is bijna zover! SenTeVee.be gaat binnenkort écht van start. En hoe! We starten meteen met een topprogramma; onze eigen Quiz!

De afgelopen weken is er hard gewerkt om alles in gereedheid te brengen. Dat gaat niet alleen gepaard met de opbouw van onze studio’s en regiekamer, maar ook met het verzamelen van alle materialen en vooral: testen, testen en nog meer testen. We hebben al enkele testen achter de rug, en plannen nog een finale test in de loop van deze week. Als ook die test met succes verloopt, is het eindelijk zover! Dan kunnen we écht van start.

SenTeVee.be is een idee dat is gegroeid uit de onmogelijkheid voor vele mensen in tijden van Covid-19 (we beloven dat we dat woord hierna nooit meer zullen gebruiken. Of toch zo weinig mogelijk!) geen mogelijkheden meer hebben tot echte ontspanning. Geen cafébezoeken, geen theater, geen muziekconcerten, geen comedyshows. Noem maar op. En wij bij VZW Makerslab De Shack, samen met enkele fantastische zielen uit Sint-Laureins, waaronder onze drijvende kracht Luc Groosman, dachten dat dit toch wel kon, zij het op een andere manier.

Mensen interactief laten deelnemen aan onze uitzendingen. DAT is ons uitgangspunt. Of het nu onze quiz is, of een documentaire of reportage. Een toneelstuk dat vanop verschillende locaties kan worden gespeeld en LIVE tot in de huiskamer kan worden gebracht. Sommige ideeën zijn zeker niet nieuw. Dat weten we best. Maar sommige van onze ideeën zijn echter wél ongezien! Baanbrekend zeg maar. En daar gaan we samen voor! Grenzen verleggen.

Je kan al onze uitzendingen LIVE volgen vanop de meest bekende Livestream kanalen; Youtube, Facebook en Twitch. En we bekijken hoe we onze uitzendingen ook dichter bij de mensen kunnen brengen die geen internetverbinding hebben. Of liever kijken in groep (al is het dan na de Corona-maatregelen). En nu hebben we het toch opnieuw moeten zeggen. Maar soms kan het even niet anders. Al blijven wij bestaan, ook NA de Covid-19 crisis. Dat is een belofte!

Kijk jij ook mee uit naar onze eerste uitzending? Als alles goed gaat, gaan we officieel van start op Tweede pinksterdag, maandag 1 juni 2020! Duimen dat het lukt! En alvast, tot dan!


1 Reactie

  • Laat ons in de reacties zeker weten wat jij denkt!

    Heb je ideeën voor een leuk programma, of ken je iemand met een uitzonderlijk leuke of speciale persoonlijkheid die wij zeker ook moten leren kennen?
    Wil je meewerken aan onze onmogelijke opdracht om voor iedereen iets leuks te maken?

    Laat van je horen! Tot binnenkort.

Vertel ons wat je denkt