Over SenTeVee

Wie We Zijn

SenTeVee werd in het voorjaar van 2020 opgericht tijdens de volle corona crisis met als doel mensen te connecteren wanneer dit fysiek niet mogelijk is. Vandaag is SenTeVee het droomproject van meer dan 25 dynamische en ambitieuze medewerkers die er naar streven elke dag het verhaal van de mens achter de mens te vertellen op een boeiende, warme en toegankelijke manier. Hierbij gebruiken wij de laatste nieuwe digitale technieken en werken wij met een Video On Demand platform.

Onze Troeven

Wij zijn lokaal sterk aanwezig en bereiken op dit moment gemiddeld 35.000 mensen per week. Voor deze groep van mensen maken wij content die bij hun interesses aanleunen. Zo hebben wij voor de meer senior populatie een programma als De Wanderaar. Voor de jeugd en de ouders, hebben we een programma als KinderKlap. Met onze programma’s bieden wij content die uw doelpopulatie sterk interesseert. Zo slagen we er niet alleen in om ons publiek te enthousiasmeren met onze programma’s, maar kunnen we ook uw commerciële boodschap razendsnel bij de lokaal geïnteresseerden brengen.

Onze Visie

Met SenTeVee willen we de grootste Human Interest zender van Vlaanderen worden. Wij willen mensen verbinden door capterende, unieke, lokale programma’s te maken. Uw buur, uw vrienden, uw familie, uzelf… wij maken verhalen over de mensen die u nauw aan het hart liggen. Wij brengen mensen dichter bij elkaar via onze programma’s, maar ook via onze VZW Makerslab De Shack, waar we een deel van onze winst opnieuw in investeren. Zo zorgen we ervoor dat van uw investering telkens een bedrag terug gaat naar de community. Circulair zonder meer!

Precisie Marketing

Eerder dan een grote groep potentiële klanten te gaan bereiken met een algemene boodschap, bieden wij u de mogelijkheid om met gerichte precisie campagnes aan de slag te gaan en de specifieke doelgroep van uw keuze aan te spreken. En dit uiteraard op een volledig digitale manier. Zo brengen wij uw boodschap via het juiste programma op het juiste moment tot bij de juiste, concrete doelgroep. Meer visibiliteit, meer leads, meer verkoop. Wat kan u meer wensen?

Wij maken programma’s die mensen lokaal
verbinden, en zijn lokaal sterk aanwezig en bereiken gemiddeld 35.000 mensen per week.


Ga met ons aan de slag

Onze Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van prachtige video reportages, promotie materiaal en video content die kan worden gebruikt binnen of buiten onze programma’s. Wij geven u graag strategisch advies over wat de beste manier is om uw videomateriaal te gebruiken.

Video Productie

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van prachtige video reportages, promotie materiaal en video content die kan worden gebruikt binnen of buiten onze programma’s. Wij geven u graag strategisch advies over wat de beste manier is om uw videomateriaal te gebruiken.

PubliReportages

Met een publireportage creëren wij een inhoudelijke reportage over uw bedrijf/zaak die we integreren in een programma. Uw zaak komt prachtig in de kijker en u bereikt uw doelgroep op een directe manier met mooie beelden.

Sponsoring

Wij maken programma’s die mensen lokaal verbinden. Het sponsoren van onze programma’s zal er niet alleen voor zorgen dat u een grote visibiliteit genereert, maar ook dat er een merkverbindingseffect is en uw naamsbekendheid vergroot. Een aanrader!

 • Wat? Sponsoring van één van onze programma’s tijdens een volledig seizoen
 • Hoe werkt het? 3’’ billboarding voor en na het programma. Bij het uitgesteld kijken, wordt de billboard ook gedurende een bepaalde periode getoond
 • Programma’s De Wanderaar, Kinderklap, De Maker, Het Polderverstand,…
 • Wat? U sponsort een aantal afleveringen van ons programma
 • Hoe werkt het? 3’’ billboarding voor en na het programma. U krijgt eveneens visibiliteit bij uitgestelde kijkmomenten
 • Programma’s: De Wanderaar, Kinderklap, De Maker, Het Polderverstand,…
 • Wat? U plaatst uw product in één van onze programma’s of in één van onze afleveringen van een programma
 • Hoe werkt het? Uw product komt een aantal keer pertinent in beeld gedurende minimaal 5 afleveringen. U krijgt een duidelijke vermelding in het programma
 • Programma’s: De Wanderaar, Kinderklap, De Maker, Het Polderverstand,…
 • Wat? Een inhoudelijke reportage over uw zaak in een aflevering.
 • Hoe werkt het? Wij maken een reportage met een vooraf bepaalde duurtijd over uw zaak en integreren deze in de logische flow van één van onze afleveringen. Uw zaak komt als onderdeel van het programma in beeld en blijft ook tijdens het herbekijken aanwezig
 • Programma’s De Wanderaar, Kinderklap, De Maker, Het Polderverstand,…
Wil je meteen aan de slag

Interesse?

Heb je interesse in onze diensten? Contacteer ons vrijblijvend en we geven je een inzicht in onze prijzen en onze manier van werken, en stemmen graag samen met jou af hoe we elkaar kunnen helpen.